Egészség és siker.

Mégis, kinek az élete?

„Megváltoztathatod az életed azáltal, hogy másként gondolsz rá.”

Mégis, kinek az élete?

Kérdeztem magamtól néhány éve a nap körülbelül 20. munkaórájában a számítógép monitorát bámulva. Elmerengtem ezen a kérdésen, miközben próbáltam aktuális elvégzendő feladataimra figyelni.

Azt az életet éled, amit mindig is szerettél volna?

Jött a következő kérdés csak úgy magamtól. Ez a nagyon kemény és mellbevágós kérdés elgondolkodtatott és felébresztett.

A válasz sajnos határozott NEM volt. Nem, nem azt az életet élem, amire mindig vágytam. Ez a válasz nem tett igazán boldoggá, de segített abban, hogy másként kezdjem el szemlélni a világot és más megoldásokat keressek azokra a kihívásokra, amelyekkel szembesültem.

Azóta elég sok minden megváltozott. Elsősorban én és az élethez való hozzáállásom.

 Erről a változásról szeretnék egy kicsit beszélni.

Eldöntöttem, hogy igenis azt az életet akarom élni, amit megálmodtam magamnak. Találtam egy lehetőséget, amelynek segítségével kitartó munkával tényleg azt az életet élhetem, amit szeretnék.

A furcsa az egészben, hogy rájöttem, hogy ez a lehetőség tényleg mindenki előtt nyitva áll és mégis a legtöbb ember soha életében nem fogja kihasználni. A miértekbe pillanatnyilag nem mennék bele, inkább szeretnék megmutatni Önnek egy videót, ami talán Önben is elindít egy gondolatmenetet.

Kérem, nézze meg a következő videót.

(ha nem jelenik meg a magyar felirat, akkor kérem, kattintson az alsó eszköztáron a Képaláírások bekapcsolása című ikonra)

Szerintem nagyon érdekes kérdések kerülnek elő ebben a videóban, de igaziból a válasz az, ami fontos.

Ha Önt is elgondolkodtatta a fenti videó, kérem, hívjon fel és beszélgessünk el egy kicsit. Szívesen ajánlom fel Önnek is a segítségemet, hogy egy korrekt üzletépítési módszerrel megteremtse a saját anyagi biztonságát és végre azt az életet élje, amit megérdemel.

A legfontosabb, hogy nyitott legyen egy változásra, ami az Ön érdekében történik. Egy pozitív változás, ami az Ön életének több területét is érintheti.

Segíthetek?

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük