Egészség és siker.

Lehet, hogy téged kereslek?

Vannak bizonyos típusú, gondolkodású és hozzáállású emberek, akikkel szívesen dolgozom, illetve akiket szívesen látok a vásárlóim között.

Lehet, hogy téged kereslek?

Ha illik rád az alábbi leírás, akkor igen.

Középkorú vagyok, élnek a szüleim és vannak gyerekeim is. Törődünk egymással, figyelünk egymásra. Foglalkozom az egészségemmel, családi szinten is, igyekszem törődni azzal, hogy a szüleim és a gyerekeim is egészségesek legyenek és maradjanak.

Igyekszünk egészségesen élni, odafigyelünk a táplálkozásunkra és a mozgásra és fogyasztunk vitamint is, de valójában nem vagyok biztos benne, mit is kellene csinálni ahhoz, hogy tartósan egészségesek legyünk és egészséges öregkort érjünk meg.

Hallottam különböző irányzatokról, hitrendszerekről az egészség területén, de mindig érdekelnek az új információk, amikkel még többet tehetek az egészségemért.

Az átlagnál valamivel jobban élünk, általában nem azzal kezdem a vásárlást, hogy megnézem, aznap mennyit költhetünk. Ez nem azt jelenti, hogy több bevételt ne tudnék elképzelni vagy elkölteni, sőt, érdekel annak a lehetősége, hogy kiegészítsem a bevételi forrásainkat.

Nem biztos sem az anyagi, sem az egészségi jövőképünk, pedig már lassan gondolni kellene a nagyobb kiadásokkal járó dolgokra (pl. gyerekek taníttatása, életkezdésük támogatása, komolyabb egészségi problémák kezelése, stb.), és hogy nyugdíj környékén se szegényedjünk el.

Egészséges és jómódú életet képzelek el magunknak most és idősebb korunkban is!

Ha a fenti leírást legalább részben magadra vonatkozónak érzed, akkor lehet, hogy téged kereslek.


Lehet, hogy nem téged kereslek?

Ha a Te gondolataid inkább az alábbiakra hasonlítanak, akkor lehet, hogy nem érdemes keresnünk egymás társaságát.

Az egészséggel kapcsolatban:

  • Úgysem tudok semmit tenni, minden úgy lesz, ahogy lennie kell.
  • A táplálkozással minden szükséges vitamint és tápanyagot megadok a testemnek, másra nincs szükségem.
  • Majd én tudom, hogy mire van szükségem, nem érdekel más véleménye
  • Szeretem a “junk food”-ot, annyira finom különböző cukros löttyökkel kombinálva
  • Mozgok eleget a kocsitól az irodáig és vissza, semmi további aktivitásra nincs szükségem

Ezenkívül: elhiszed, hogy az anyagi helyzeted nem megfelelő egy egészségesebb életmód kialakításához és ezen nem is akarsz változtatni.

Ha a “Jó lesz ez így” vagy az “Úgysem tudok ezen változtatni” a hozzáállásod az élet legtöbb kérdéséhez, beleértve az egészségedet, az anyagi helyzetedet és a jövőképedet is, akkor nem hiszem, hogy tudunk sok közös témát találni.


Lehet, hogy engem keresel?

A helyzet nagyon egyszerű.

Ha változtatni akarsz az életeden, ha jobb egészséget akarsz, beleértve a tartósan egészséges idősebb kort is, akkor lehet.

Ha változtatni akarsz az életeden, a jobb egészség mellett még az anyagi jövődet is szeretnéd biztonságban tudni, vagy éppen rengeteg pénzt szeretnél keresni, hogy a gyerekeidnek vagy a szüleidnek mindent meg tudj adni, akkor igen.

Ha érted és tudod, hogy a megoldás kulcsa te vagy és nem más a felelős a Te életedért, akkor örömmel várlak.

Van egy megoldás a fenti összes problémára és szívesen meg is mutatom neked.


Lehet, hogy nem engem keresel?

Ez is simán lehet.

Ha azt gondolod, hogy a tested mindenre tudja a választ, ha pedig nem, akkor majd az orvos megmondja, akkor én nem tudok segíteni Neked.

Ha azt várod, hogy az állam vagy az amerikai nagybácsid megoldja az életedet és rendbeteszi az anyagi jövődet úgy, hogy neked semmit nem kell tenni érte, akkor szintén nem tudunk együttműködni.

Ha a kifogásokat keresed, hogy bizonyos dolgok neked miért nem fognak működni és neked mi miért nem lesz jó, akkor kerülj engem messzire!


Lehet, hogy egymást keressük?

Remélem.

Én csapattársakat és vásárlókat keresek, akik tenni akarnak az egészségükért és a jövőjükért.

Ha Te már tudod, hogy a sültgalamb-reptetés csak a mesében létező sportág és az eredmények eléréséhez szükség van valamilyen áldozat (idő, tevékenység, pénz) vállalására is, és érdekel egy remek lehetőség, hogy az egészségedet és az anyagi jövődet is bebiztosítsd, akkor hasznos lenne, ha egyeztetnénk az elképzeléseinket.

Rengeteget tudnék még erről írni, de inkább cselekedjünk.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük