Egészség és siker.

Online MLM és passzív jövedelem

Hálózatépítés, Multi-Level-Marketing – az én választásom

Nálam szkeptikusabban szerintem nem sokan álltak valaha is az MLM és hálózatépítés témaköréhez. Sokáig – sokunkhoz hasonlóan – társítottam hozzá a szokásos kulcsszavakat: beszervezés, piramis, zaklatás, agymosás…

Zsenge ifjúkoromban engem is beszerveztek az akkor induló, Magyarországon elsőként megjelenő MLM cégbe (már nem is emlékszem, hogy ki és hogyan), de mivel azt gondoltam, hogy akkor most nekem boldog-boldogtalant rá kell dumálnom arra, hogy takarítsanak-mosogassanak méregdrága cuccokkal,  és vegyenek megfizethetetlen táplálék-kiegészítőket, rövid úton felhagytam áldásos tevékenységemmel (anyukám vett talán két flakon valamit).

Aztán volt egy rövid és dicstelen „pályafutásom egy másik MLM cégnél is, és akkor is azt gondoltam, hogy ez nem nekem való. (Ismerős a gondolat?)

Viszont mindig gazdag akartam lenni.

Soha nem csökkenő hévvel gyakorlatilag egész életemben azt kerestem, kutattam, hogy ezt milyen módon lehet megtenni. Mindig vonzott az a szabadság, az az életforma és minőségi élet, amely a gazdagok világát jellemzi.

De azt is tudtam, hogy nekem csak úgy lenne jó gazdagnak lenni, ha a vele járó kötöttségek nem vonatkoznának rám. Nem akarok egy irodában vezetői széket elfoglalni és reggel 8-tól este 8-ig öltönyben intézni a felmerülő dolgokat.

Felnőtt fejjel, jelenlegi tudásom birtokában (és még én is csak nagyon az elején tartok) világosan látom, hogy mi volt a baj: senki nem mondta el nekem, hogy mi is valójában az az MLM, illetve az instrukción, miszerint menj és add el a termékeket, kívül senki az égvilágon nem támogatott a folyamatban.

Sőt, még azt sem tudtam, hogy itt egyáltalán lehet folyamatokról, vagy hasonlókról beszélni… Ez egyébként azért lehetett így, mert valószínűleg az engem beszervező sem értett semmit az egészből, illetve az MLM akkoriban (a 90-es évek elejéről beszélünk) Magyarországon még meglehetősen gyerekcipőben járt. Ha ezt sokan így csinálták és így élték meg akkoriban, akkor könnyen belátható, hogy miért van akkora ellenállás az MLM-mel szemben az emberek túlnyomó többségében.

Aztán megváltozott a világ körülöttünk – és azt gondolom, hogy mindenki, aki valamennyire felelősséget érez a saját illetve gyermekei élete iránt, egyre inkább rákényszerül, hogy nyisson az új dolgokra. Hogy én hogy jutottam idáig, az egy másik történet, mindenesetre egyszer csak elérkezett a „megvilágosodás” (húú, ez kicsit hittérítősen hangzik, de tényleg így éltem meg) pillanata, és megértettem az MLM-et.

2010 őszén – a nagy nyugdíjmizéria kapcsán – ismét el kellett gondolkodnunk a hosszú távú jövőnkön. Mármint természetesen anyagilag.

Kicsit ismét belemerültem a tanulásba, az információgyűjtésbe és az MLM szakirodalom tanulmányozásába.

Hamarosan megszületett a döntés…

Nem akarok a nyugdíjig várni azzal, hogy rendszeres, folyamatos és bőséges jövedelmet teremtsek meg magunknak úgy, hogy amikor befolyik a pénz, akkor már ne kelljen tennem érte semmit.

Eljött az ideje, hogy elkezdjem megalapozni a gazdag jövőnket úgy, hogy közben másoknak is tudjak segíteni a céljaik elérésében.

Viszont azt is tudtam, hogy az MLM hálózatépítést a hagyományos módszerekkel NEM AKAROM csinálni. Igaz ugyan, hogy eddigre már kellően magabiztos voltam és az önbizalmam szintje is soha nem látott magasságokba jutott, de más módszereket kerestem üzleti tevékenységünk fejlesztésére.

MLM termékforgalmazás és hálózatépítés online módszerekkel

Most már hiszem és tudom, hogy lehet teljesen korrekten és felvállalható módon csinálni, és biztos vagyok abban, hogy a teljes Rendszer jól átgondolt , működőképes és hatékony Eszközöket ad üzlettársaink kezébe, hogy hozzánk hasonlóan ők is uralhassák a saját életüket.

Igen, a fő tevékenységem az MLM hálózatépítés

Megtaláltam a megfelelő céget, ahol a tevékenységünk kiteljesedhet és teljes támogatást adnak a céljaim eléréséhez. Folyamatosan húzóembereket keresek, akik elkötelezetten képesek hosszú távú céljaikért dolgozni. Olyanokat, akik alapvetően alkalmasak arra, hogy sikeresek legyenek – a mi támogatásunkkal.

Olyanokat, akik hajlandók időt és energiát belefektetni a saját jövőjük felépítésébe.

Nem, nem az én céljaimért dolgoznak. Azokért én dolgozok meg.

Mindenki a saját céljaiért és a saját belső motivációjától hajtva dolgozik. Természetesen bőséges segítséggel, eszközökkel és a Rendszer használatával.

Ha valahogy idekeveredtél a weboldalamra, talán Téged is foglalkoztat a következő kérdés:

Én sikeres tudnék lenni ebben a tevékenységben?

És itt a csúnya válasz.

Válaszolhatnék erre a jól bevált közhellyel: „Bárki bármire képes lehet, csak akarnia kell!” Eszerint természetesen Te is meg tudod tenni, meg tudod tanulni, és elérheted, amit akarsz.

Viszont ebben a formában ez kicsit félrevezető lehet.

Az akarat létfontosságú – de mellette cselekedni is kell. Meg is kell tenni – és Neked kell megtenni – mindazon lépéseket, amelyek a céljaid eléréséhez vezetnek.

Ha van egy célod, ami fontos a számodra, és elhatározod, hogy azt el is éred, akkor semmi és senki nem állíthat meg.

Az úton természetesen nem egyedül kell elindulnod, hanem egy támogató csapat minden tudása és tapasztalata is a rendelkezésedre áll, hiszen kipróbált és működő eszközökkel és módszerekkel támogatunk a sikerhez vezető úton.

Mi egy üzletet kínálunk.

Nem tudunk ígérni semmit, mivel a szomorú valóság a következő:

A sikered csak rajtad múlik!

Érdemes erről a lehetőségről beszélgetnünk?

Ha ige, kérlek, hívj fel, vagy írj egy emailt MOST!

Ha nem… Arról úgysem fogok tudni…

Szóval akkor sok sikert Neked!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük