Egészség és siker.

Milyen éved lesz 2020-ban? Rajtad múlik? RAJTAD MÚLIK!

Mit kívánjak Neked 2020-ra?

Általános jókívánságokkal már tele a faliképem, szóval nézzünk kicsit a dolgok mögé. Mivel jót akarok, ezért semmi mást nem kívánhatok Neked, csak amit magamnak is kívánok.

Kívánok tehát:

1. Egészséget!

Számomra, és remélem számodra is az egészség a legfontosabb. Ezt lehet, hogy csak akkor fogod értékelni, amikor már múlóban lesz, de tehetsz érte, hogy minél tovább maradj egészséges.

„Ha egészség van, miden van.” – tartja a mondás, és én ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Én, mi, a család és néhány egészségtudatos vásárlóm már elköteleződött az egészséges életmód mellett. Nekik is, nekünk is további jó egészséget kívánok.

2. Célokat és terveket!

Én készen vagyok a 2020-as évem tervezésével. Sőt, már a további tervek is készen vannak, legfeljebb pontosítani kell majd őket.  A célok, a tervek akkor valósulnak meg, ha Te megvalósítod őket. Az én céljaimért enyém a felelősség, a Te céljaidért – vagy azok hiányáért – a tiéd. Kívánom, hogy legyenek céljaid és terveid a 2020-as évre.

3. Sikereket!

A célok elérése a legnagyobb siker. Ha nincs célod és sodródsz az életben, más céljához járulsz hozzá és mást teszel sikeressé. Érdekes, hogy az én céljaim között is szerepel néhány kiválasztott ember sikerhez segítése, de ez teljesen összhangban van azzal a céllal, amit én meghatároztam magamnak.

Az új év, 2020 még olyan lehet, amilyenné alakítod. Még bármilyen lehet. Lehet jó és lehet rossz is. Kívánom, hogy sikerekben gazdag éved legyen!

4. Társakat mindehhez!

Egyedül nehéz cselekedni és megvalósítani a terveket. Társak kellenek, akik buzdítanak és támogatnak, ha kell, és akikkel vállvetve lehet dolgozni és hegyeket megmozgatni, ha akarjuk. Egy támogató közösség a legnagyobb erő a világon, ami segíti a a célok melletti kitartást és a rutinszerű tevékenységet is képes örömforrássá változtatni.

Hiszek abban a közösségben, amihez csatlakoztam és biztos vagyok benne, hogy a segítségükkel a közös céljaink valóra fognak válni. Te ismersz ilyen közösséget? Gyere közénk Te is!

RAJTAD MÚLIK!

A boldogság döntés kérdése. Te döntöd el, hogyan állsz a dolgokhoz és Te alakítod őket, vagy csak elviseled a kéretlen változásokat.

RAJTAD MÚLIK!

A tervezés, célok kitűzése és megvalósítása, a döntés és a döntés mellett kitartás is egyszerű. Egyszerű, de nem könnyű.

RAJTAD MÚLIK!

Kívánom Neked, hogy olyan 2020-as éved legyen, amilyet Te alakítottal ki magadnak. Aminek Te vagy a felelőse és ami egy olyan év lesz, amire visszatekintve büszke lehetsz magadra.

Nekem ez az év egy izgalmas év lesz, tele kihívásokkal, nehézségekkel és sikerekkel is. Milyen lesz a Te éved?

Rajtad múlik? RAJTAD MÚLIK!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük