Egészség és siker.

Az én játékom: egészséges, gazdag és szabad élet. Játszod ezt velem?

Az én koromban már gyakran feltesszük egymásnak a kérdést: hogy áll az egészséged?

Én kiválóan vagyok, köszönöm. De a válaszok, amiket hallok…

Nos, a legtöbb esetben nem éppen arról szól a történet, hogy valaki mennyire egészséges és amúgy szuperül érzi magát. Ez sajnos a fiatalabb korosztályra is igaz.

Sokszor hallom, hogy itt fáj, ott fáj, amott fáj, vagy éppen most voltam a dokinál ezzel és ezzel a problémával. De néha elég, ha csak ránézek valakire és látom, hogy egészségtelenül táplálkozik vagy éppen dohányzik.

A magyarok általában nem élnek egészségesen. (erről hamarosan még fogok több cikket is írni)

Én nem vagyok hajlandó ebbe beletörődni.

Azt gondolom, mindenkinek joga van az egészséghez, csak vannak, akik nem élnek ezzel a jogukkal.

Az én dolgom, hogy felvilágosítsalak. Átadjak információt arról, hogy az egészséges élet – minden ellenkező híreszteléssel ellentétben -lehetséges.

Igen, ez változásokkal, változtatásokkal jár. Sőt, sokszor kényelmetlen is. Egészen addig, amíg az új megszokottá, normálissá válik.

Életmódot kell változtatni és ellátni a tested tápanyagokkal. Nem az ipari tömegtermelés által eléd rakott ételekről beszélek, hanem olyan tápanyagokról, amelyektől a tested jobban tud működni.

Amitől ellátja a funkcióját és egészséges vázat biztosít a földi létedhez.

Ha pedig mások figyelmét is fel tudjuk hívni erre, akkor ebből lesz egy mozgalom, egy tábor, egy csapat egészségtudatos ember, akik egészségben és jólétben élnek hosszú-hosszú évtizedekig.

Ez az ajánlatom.

Érdekel?

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük